Be lehet csak úgy sétálni pl. az ELTE előadásokra?
Persze, minden további nélkül.
Egy ELTE-s
Előadásra igen. Semmi probléma nincs belőle, bárki beülhet.
Szeminárium necces, mert ott kötött a létszám, névsor van, tudod... És hisztisek a tanárok. De vész esetén az is megoldható. (Valaki bevitte a kishúgát, mert nem hagyhatta magára.)
Sőt, mellékesen pl. most felvételizőknek (ha erre jár valaki) ajánlom is, hogy keressenek valakit az óhajtott szakról, aki elmagyarázza mikor mire lehet bemenni előadásra, és próbálják ki, ami érdekesnek hangzik - nem árt, csak használ egy kis tapasztalat.
(Én is voltam más karok előadásain, meg akadt olyan kurzus, amit nem vettem fel, de érdekelt, ezért ebben a félévben az esetek 90%-ban bejártam. Illetve ismerek haverokat, ismerősöket, akik nem ide járnak, de beülnek néha-néha.)
egy másik ELTÉ-s
Kaposvári Egyetemes vagyok, mindig irigyeltem az ELTE-seket a sci-fi szeminárium miatt. :))
Amúgy igen, elvileg minden állampolgár látogathatja MO-n az előadásokat, ráadásul szerintem nagy létszámnál még attól se kell félni, hogy észreveszik a "nem oda tartozót."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!