FONTOS! (? ) Kérek mindenkit, minnél átláthatóbban adja meg az információkat!
Sziasztok!
Most venném meg Villányi Attila kétszintű érettségi kémia könyvét+feladatgyűjteményét.
Arra lennék kívűncsi, hogy a különböző kiadások között, mennyi eltérés van?
Valamint melyik a legújabb kötet?(kiadás éve)
Egy másik kérdés, hogy az ötösöm lesz kémiából könyv pontosan mit tartalmaz?
Egy kötetnek ez a kiegészítése, vagy ebben vannak feladatok, és mellé a megoldások is?
Ezek a dolgok nem nagyon világosak számomra.
A válaszokat előre köszönöm!
Igazad van itt ránéznek viszont itt azért nem fognak válaszolni mert rossz kategóriában van ;)
Ez a kérdés egy spam tod nem kért cuccos :) Senki se kíváncsi rá sunákat akarunk látni nem érettségi könyvet!!!!
Te Úr Isten!
Szerinted nem néztem végig az összes találatot, amiről feltettem a kérdést?
A leírásában mellesleg oda van írva, hogy MEGOLDÁSkötet, de több helyen meg hogy másik kötet van a válaszokra.
Ezért nem vágom ezt az egészet...
A kiadasok között nagyjaból semmi eltérés nincs, mindegy, melyiket veszed meg. A legújabb, ha jól tudom, egy kék és egy zöld kötet (egyik az elmélet, masik a feladatok), a kiadas évét nem tudom, de hidd el, hogy tényleg teljesen mindegy. Bemész egy könyvesboltba, és ott, amit kapsz, az jó lesz.
Az ötösöm lesz pedig 2 kötetes, az egyikben csak szamolós feladatok vannak, a masikban csak az előző szamolósoknak a megoldasai, de ha jól tudom csak egyben lehet őket kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!