Esettanulmány, de hogyan? A kapott információkat csak írjam le, vagy irodalmakkal is hivatkozzak?
Figyelt kérdés
Nos a szakdogám kutatási módszerének az esettanulmányt választottam. A lényege, hogy két szociális otthon minőségéről kell írnom, de igazából nem is ez a lényeg :)... Csináltam interjút mind két helyen vannak adataim belőle és megfigyeléseimből is. Csak azt nem tudom, hogy elég annyi, ha csak az ott kapott válaszokat és saját véleményemet írom le, vagy kell mindig hivatkoznom is.2010. aug. 1. 15:29
1/3 anonim válasza:
Nekem kellett egyszer esettanulmányt írnom a válságkezelésről!Akkor azt mondta a tanár, hogy elemezzük a válaszokat esetleg grafikonokat, táblázatokat is készíthetünk és írjuk le a saját véleményünket a témával kapcsolatban!:)
2/3 anonim válasza:
irodalmakra nem kell hivatkoznod ,de lehet. pl ezt és ezt állapitottam meg,ami alátámasztja (esetleg épphogy ellentmond) XY elméletét blabla.
De szerintem fontosabb,hogy te mit állapítottál meg és ebből mire jutottál,mire következtetsz stb. (legalábbis nekem igy mondták szakdoli írásnál)
3/3 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN Nektek!
2010. aug. 2. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!