Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanultál már egész este vagy...

Tanultál már egész este vagy reggelig?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
max inni szoktam reggelig, tanulni soha. viccen kivül, úgysincs semmi értelme, mert este már fáradt vagy és semmire se fogsz emlékezni. ráadásul koncentrálni se tudsz majd következő nap.
2010. dec. 14. 07:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze, sokszor.
2010. dec. 14. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Még hogy nincs értelme, ez marhaság. Volt értelme.
2010. dec. 14. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, mert nekem például éjszaka fog a legjobban az agyam... Bár valószínűleg azért, mert olyankor már minden zavaró tényezőt kizárok. Se TV, se gép, körülöttem mindenki alszik, és én is az ágyban olvasom az anyagot. Így másra nem is tudnék figyelni.
2010. dec. 14. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Én csak d.u. szoktam tanulni, este, éjszaka soha. Reggel esetleg átnézem az anyagot, de ennyi.
2010. dec. 14. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!