Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanultál már egész este vagy...

Tanultál már egész este vagy reggelig?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 21:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

reggelig nem, mert szerintem semmi értelme, másnap olyan vagy, mint a mosott sz*r és még annyit se tudsz a suliban, mintha nem tanultál volna...

mindenképp aludni kell tanulás és suli között!

2010. dec. 13. 21:31
 2/15 anonim ***** válasza:
volt már rá példa... megérte:D
2010. dec. 13. 21:35
 3/15 anonim ***** válasza:
én voltam úgy érettségi előtti héten, hogy egész nap tanultam, és éjjel is felkeltem tanulni kb. hajnali 3-ig, de nem érte meg, mert oan álmos voltam akkor, . semmi sem maradt meg, de korán reggeli tanulásból minden
2010. dec. 13. 21:36
 4/15 A kérdező kommentje:

És volt már hogy nagyon sok mindent meg tudtatok tanulni?

Nekem 5 leckét kellene töriből II. világháború...és kicsit sem érdekel:S

2010. dec. 13. 21:40
 5/15 anonim válasza:
100%

Előfordul.. sajnos nem is olyan ritkán :(

Így a félév végén főleg, utolsó hét + pótlási hét környékén, mindennapra jut valami "finomság", a beadandó házikról nem is beszélve... Aztán jön a móka: vizsgaidőszak :D

BME, Én így szeretlek!

(Nah mentem is vissza tanulni :D)

2010. dec. 13. 21:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Ma is reggel 5:30-ig tanultam, majd 6:00-ig aludtam. De sikerült a reggeli zh-m, úgyhogy megérte :) Persze azóta pótoltam az alvást..
2010. dec. 13. 21:50
 7/15 anonim válasza:
igen volt, de telleg nem eri meg mert masnap felere nem emlekeztem es joforman kezdhettem elolrol...persze elofordult hogy megmaradt bennem...azert a 10 perces szunetek kellenek neha.:D dehat 13 erettsegi tantargyat valahogy bekellett osztani.:D
2010. dec. 13. 23:01
 8/15 anonim ***** válasza:

Előfordul.. sajnos nem is olyan ritkán :(

Így a félév végén főleg, utolsó hét + pótlási hét környékén, mindennapra jut valami "finomság", a beadandó házikról nem is beszélve... Aztán jön a móka: vizsgaidőszak :D

Abszolút átérzem :D

BME, Én így szeretlek!

(Nah mentem is vissza tanulni :D)

2010. dec. 14. 01:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már vizsga előtt. Megérte ötös lett. :D

Egyébként még csak gimibe járok.

2010. dec. 14. 02:03
 10/15 anonim ***** válasza:
vizsgaidőszakban én mindig így csináltam hogy utolsó éjjelt átvirrasztottam.Jöttek sokan azzal hogy aludni kell meg fáradt leszel.hát ez egyénfüggő.Én nem tudtam úgy elaludni hogy tudom: tétlen horkolás helyett tételt is bevághatnék.Hogy fáradt voltam e?nyilván nem voltam pihent de az ember általában olyan hogy valamikor nem tud fáradt lenni.Pl hiába van a romantikus film vége már igencsak éjjel,a nyugdíjas Mari néni átszellemülten szurkol a szerelmespárnak hogy jussanak el végre az oltárig.
2010. dec. 14. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!