Fizika tanár szeretnék lenni. Van esélyem?
Igen, csak ez érdekel!
Az osztályunkba mindenki más utálja, de szerintem ez a tantárgy lenyűgöző!
Persze, miért ne lenne esélyed? :) Hányadikos vagy?
Középiskola után tanárképző főiskolára kell menned, és ott fizikatanárt képeznek belőled. Szeresd a gyerekeket, szeresd a tanítást, mert ez egy hivatás, tele nehézségekkel, de rengeteg élménnyel is.
Hú de még mekkora!
Alig tanul mostanság valaki fizikatanárnak!
Egyetemre szeretnék menni.
17éves vagyok fiú.
Biztos, hogy van esélyed. Szerintem is egyetemre menj, fizika szakra.
Örülök, hogy van ilyen nagy célod, ami sajnos a mai fiatalságról nem igazán mondható el. :)
Nekem is van célom, természetvédelmi őr szeretnék lenni valamelyik hazai nemzeti parkban, ide is egyetemi végzettség szükséges.
17/F
simán van, már alig mennek matek, kémia és fizika szakokra, államvizsgán meg - köztünk maradjon - lökik át őket, ha továbbmennek tanárira, de egyébként is löknek végig, jó persze nem a reménytelen embereket, de gátolni nem fognak ilyen "átdobom az ajtón, ami átmegy, 2-es, ami nem, megbukott" hozzáállással... (ha ezt most nem érted, hogy mit jelent, majd egyetemen elmondják :)
hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!