Kicsit selypítek. Irodalom-töri szakos tanár szeretnék lenni. Úgy tudom, hogy a beszédhibák kizáró okok. Mit tegyek? Sokan azt mondják, hogy alig lehet észrevenni. Van aki meg észre sem veszi. Lehet még esélyem?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 19:38
1/13 anonim válasza:
Nekem a töritanárom raccsol, ő is valahogy csak bekerült annak idején :)
2/13 anonim válasza:
nekünk általánosban pedig magyartanár volt, aki úgy raccsolt hogy nem lehetett érteni a tollbamondását...
3/13 anonim válasza:
Csak a tanító szakosoknak van alkalmassági vizsga. Csak annyi a dolgod, hogy jelentkezel valamelyikből alapszakra, felveszed a másikat minornak, majd mesterképzést végzel mindekettőből (egyszerre végezhető, mint az alapszakon).
De kizárólag irodalmat nem taníthatsz, csak irodalmat és nyelvtant.
4/13 anonim válasza:
Ha zavar a beszédhibád, akkor logopédus segíthet.
5/13 A kérdező kommentje:
Jártam logopédushoz, kicsit segített is. Köszönöm a válaszokat:) amúgy irodalom-töri szakos szeretnék lenni ez megoldható nem?
2010. febr. 6. 11:02
6/13 anonim válasza:
Amúgy érthetően leírtam, nem? Csak irodalom szakos nem lehetsz, mindenképpen fogsz nyelvtant is tanítani.
20.53
7/13 A kérdező kommentje:
és mi van ha tegyük fel nem szeretem a nyelvtant és nem is akarom tanítani?
2010. febr. 6. 12:29
8/13 anonim válasza:
Akkor nem leszel magyartanár. Mert az egyiket nem lehet csak úgy.
9/13 anonim válasza:
Én meg csak nyelvet szeretnék tanulni egyetemen,de irodalmat is kell.Na most akkor mi van?Valamit valamiért.Hány éves vagy egyébként?
10/13 A kérdező kommentje:
17 egyébként..... Véleményem szerint normális módon is lehet írni...
2010. febr. 6. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!