Én év eleje óta nem írtam az ellenőrzőmbe/re, egy tollvonást sem...mit mondtál, mennyit is ér meg ez a dolog neked? :D :P
2010. nov. 24. 21:35
12/26 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy az ellenőrző közokiratnak számít, ha csak átírsz benne egy jegyet, az közokirat-hamisítás, ha meg kitéped....gondolom az is.
2010. nov. 24. 21:35
13/26 anonim válasza:
Tudtommal viszont egyáltalán nem számít közokiratnak, csak egy füzet, pár darab papír.
2010. nov. 24. 21:37
14/26 anonim válasza:
Én is csináltam hülyeségeket, ennél nagyobbat is, a legegyszerűbb az ha bevallod az egészet, csak nem fognak lenyelni, aztán idővel elfelejtik... remélhetőleg.
2010. nov. 24. 21:42
15/26 anonim válasza:
És meg is etted a lapot?Azért van ebben a kategóriában?:D
2010. nov. 24. 21:45
16/26 anonim válasza:
Baromság volt... Egyébként meg ne menj bele ilyen új ellenőrző meg stb. hazugságokba. Valld be és embereld meg magad!
Nem olyan nehéz egy középiskola, hogy ne lehessen megírni a leckét, pláne manapság... Később meg majd szégyenkezel a rossz jegyek miatt.
Ismerd el, hogy hibáztál és tedd jóvá!
2010. nov. 24. 21:48
17/26 anonim válasza:
okiratnak számít.
ha átírod az okirat hamisítás.
a legjobb lenne ha bevallanád..:/
sok sikert
2010. nov. 24. 22:08
18/26 anonim válasza:
Szerintem inkább a napló a közokírat.
Miért nem írsz házit? Hanyadikos vagy?
Egy szaktanáritól még nem kell megijedni, nem nagy dolog. Osztálytársam már a második igazgatóinál tart a (kb.) 18. beírásnál és a 6 osztályfőnökinél. Ha szemét vagyok akkor beköpöm, hogy kémia és angolórán az öngyújtójával zsepit égetett amiről még videót is csináltam. Fegyelmit is kapott már, mert kigyújtott egy autót ami porrá lett.
Utálom azt a szerencsétlen, nyomoronc, aberált, f_stalicskát. Legszívesebben kivágnám a francba, mert folyamatosan zavarja az órát és képtelenség mellette figyelni. Úgy ahogy még én 4/5-ös tanuló vagyok. Néha amikor igazán kihoz a sodromból lekeverek neki egy nyaklevest, de nem bántom, mert múltkor orrba vágott. Ő minden héten elhagyja az ellenörzőjét valamiért. Szóval nyugodtan kérj egy másik ellenörzőt és írass be mindent utána kezdj el házit írni és nem lesz semmi gond belőle. :)
L/14
2010. nov. 24. 22:20
19/26 anonim válasza:
Hát, hülye voltál, kitépted, kicsit jobba is tanulhatnál, ha már a házi feladatot megírni derogál. Kérj az iskolában új ellenőrzőt, hivatkozz arra, hogy megrongálódott. Nem hiszem, hogy a szüleid megesznek egy szaktanári figyelmeztetésért, jobb, tisztább, ha bevallod, mintha egy szülői értekezleten derül ki pl. Innentől pedig kicsit jobb lenne, ha belehúznál a házi feladat írásába, nem olyan nagy dolog az. Én is jártam iskolába valamikor, szaktanárit is kaptam egyszer. Tisztább, ha bevallod, és kérsz egy új ellenőrzőt az iskolában rongálódásra hivatkozva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!