Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az ellenörzőmből kitéptem egy...

Az ellenörzőmből kitéptem egy lapot egy szaktanári figyelmeztetés miatt. Mitcsináljak h a tanárok meg anyámse vegye észre? :S

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 21:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én év eleje óta nem írtam az ellenőrzőmbe/re, egy tollvonást sem...mit mondtál, mennyit is ér meg ez a dolog neked? :D :P
2010. nov. 24. 21:35
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy az ellenőrző közokiratnak számít, ha csak átírsz benne egy jegyet, az közokirat-hamisítás, ha meg kitéped....gondolom az is.
2010. nov. 24. 21:35
 13/26 anonim ***** válasza:
11%
Tudtommal viszont egyáltalán nem számít közokiratnak, csak egy füzet, pár darab papír.
2010. nov. 24. 21:37
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is csináltam hülyeségeket, ennél nagyobbat is, a legegyszerűbb az ha bevallod az egészet, csak nem fognak lenyelni, aztán idővel elfelejtik... remélhetőleg.
2010. nov. 24. 21:42
 15/26 anonim ***** válasza:
47%
És meg is etted a lapot?Azért van ebben a kategóriában?:D
2010. nov. 24. 21:45
 16/26 anonim válasza:

Baromság volt... Egyébként meg ne menj bele ilyen új ellenőrző meg stb. hazugságokba. Valld be és embereld meg magad!

Nem olyan nehéz egy középiskola, hogy ne lehessen megírni a leckét, pláne manapság... Később meg majd szégyenkezel a rossz jegyek miatt.

Ismerd el, hogy hibáztál és tedd jóvá!

2010. nov. 24. 21:48
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

okiratnak számít.

ha átírod az okirat hamisítás.

a legjobb lenne ha bevallanád..:/

sok sikert

2010. nov. 24. 22:08
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a napló a közokírat.

Miért nem írsz házit? Hanyadikos vagy?

Egy szaktanáritól még nem kell megijedni, nem nagy dolog. Osztálytársam már a második igazgatóinál tart a (kb.) 18. beírásnál és a 6 osztályfőnökinél. Ha szemét vagyok akkor beköpöm, hogy kémia és angolórán az öngyújtójával zsepit égetett amiről még videót is csináltam. Fegyelmit is kapott már, mert kigyújtott egy autót ami porrá lett.

Utálom azt a szerencsétlen, nyomoronc, aberált, f_stalicskát. Legszívesebben kivágnám a francba, mert folyamatosan zavarja az órát és képtelenség mellette figyelni. Úgy ahogy még én 4/5-ös tanuló vagyok. Néha amikor igazán kihoz a sodromból lekeverek neki egy nyaklevest, de nem bántom, mert múltkor orrba vágott. Ő minden héten elhagyja az ellenörzőjét valamiért. Szóval nyugodtan kérj egy másik ellenörzőt és írass be mindent utána kezdj el házit írni és nem lesz semmi gond belőle. :)

L/14

2010. nov. 24. 22:20
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát, hülye voltál, kitépted, kicsit jobba is tanulhatnál, ha már a házi feladatot megírni derogál. Kérj az iskolában új ellenőrzőt, hivatkozz arra, hogy megrongálódott. Nem hiszem, hogy a szüleid megesznek egy szaktanári figyelmeztetésért, jobb, tisztább, ha bevallod, mintha egy szülői értekezleten derül ki pl. Innentől pedig kicsit jobb lenne, ha belehúznál a házi feladat írásába, nem olyan nagy dolog az. Én is jártam iskolába valamikor, szaktanárit is kaptam egyszer. Tisztább, ha bevallod, és kérsz egy új ellenőrzőt az iskolában rongálódásra hivatkozva.
2010. nov. 24. 22:35
 20/26 A kérdező kommentje:
habevallom akk lőttek a hétvégémnek:S
2010. nov. 25. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!