Nevettek már ki osztálytársaid?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 16:52
11/15 anonim válasza:
Hajjajjj :D Múltkor az egyetemen az történt, hogy egy kisebbecske teremben volt óránk, tanár még nem volt bent, de az ajtó nyitva volt. Én később mentem fel, sokan már ültek, én meg úgy akartam bemenni az általam kinézett helyre, hogy ráültem az asztalra, és a fenekemen átfordulva szándékoztam leszállni a másik oldalán, de helyette akkorát borultam asztalostul, hogy az alattunk lévő teremből feljöttek megnézni, hogy mi történt. Na akkor volt nagy röhögés, főleg amikor meglátták, hogy még élek és én is röhögök :D
12/15 anonim válasza:
én azt mutatom,hogy nem érdekel mint mondanak, de persze ez nem így van
otthon állandóan bőgök miattuk
13/15 anonim válasza:
Utolsó! Ez jó lehetett :D
Én épp a fecskendőért meg a tűért mentem, amikor a cipőm sarka kifordult és befordultam az egyik betegágy alá. 10 másodpercig nem szóltam semmit, aztán mikor látták, hogy élek kiröhögtek :DDD
14/15 anonim válasza:
hát..engem mindig kiröhögnek..persze ha engem kiröhögnek akkor mást is kiröhögök amikor gáz.. neki.: D hát azért elégé szaruul esik.:S mert én sem tudhatok mindent jól és pontosan. :D
15/15 anonim válasza:
Pont úgy mint a 17:04-es, de már nem bőgök. Régen volt rá példa, de mára "megszoktam". Persze még mindig szar, de egy idő után beletörődök, és arra gondolok, hogy belőlem legalább lesz is valami/valaki, és nem csak azért, mert tanulok (mert azt ők is), csak én normális vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!