Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevettek ki a lányok?
Figyelt kérdés
megismerkedtem két lánnyal és amikor beszéltem velük nagyon gyakran összenéztek és nevettek. rajtam nevettek volna vagy a hülyeségeken amit mondtam vagy lúzernek tartottak vagy mi ? a végén amikor az osztálytársai elmentek ők még ott maradtak pár percig.
ez jó benyomás vagy rossz?
2011. jún. 1. 16:33
1/5 anonim válasza:
nem kinevettek, csak nem pasiként tekintenek rád. ez olyan barátnős megnyilvánulás. mint aranyos kisfiú, úgy nevettek rajtad, vagy állt a péló a gatyában és észrevették!
2/5 Smartguy86 válasza:
Attól függ, hogy miket mondtál nekik :D Én arra hajlok, hogy lúzernek tartottak, dehát ki tudja. Ha otthagytad őket, és nincs meg a telefonszámuk vagy valami netes elérhetőségük, akkor szinte biztos :D
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi barátnőmmel mindig összenevettünk ha jól éreztük magunkat a fiúval. Vagy akkor amikor valami jót, aranyosat mondott, és ilyenkor összenevettünk. :D
Nálunk jó benyomás volt, de lehet ez is egyénfüggő kinek hogy...
Szerintem legközelebb nézz a szemükbe, abból jobban lelehet olvasni több dolgot is.
4/5 anonim válasza:
ha jól nézel ki akkor jó ! mert a mosoly az eleve pozitívum
5/5 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőlük?
"mi a f.szt röhögsz hülye pic.a?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!