Nevettek már ki osztálytársaid?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 16:52
1/15 anonim válasza:
Persze, egyetemen is a csoporttársaim :) Akkorát takartam a demo teremben, hogy öröm volt nézni :D Én is röhögtem magamon :D Illetve szaknyelven félrefordítottam egy elég egyszerű szöveget :)
2/15 anonim válasza:
hányszor de hányszor...az én osztályom nagyon rossz, csupa bunkó jár oda. de amibe nem halsz bele az megerősít.
3/15 anonim válasza:
Poénomom nevettek már, de valami ciki dolog miatt még nem.
4/15 anonim válasza:
De hányszor :)
És nem csak olyanokért, amiket az első írt. Egyszerűen csak rajtam is röhögtek a hátam mögött. De magas ívből...., mert tudom hogy csak irigyek rám.
5/15 anonim válasza:
Igen.
Pár srácnak nem tetszett a képem ezért állandóan fikáztak. Előfordult, hogy egy-egy kisebb rossz válasz miatt hatalmas röhögésben törtek ki. Persze csak ők. Mindenki nézte őket, hogy most mi bajuk van...
Igaz, hogy sokan mellettem álltak, de akkor sem esett jól.
6/15 anonim válasza:
van egy-két bunkó aki rajtam mindig röhög...minden ok nélkül
7/15 A kérdező kommentje:
Engem nem tud megerősíteni sajnos ami nem öl meg, nem tudom magam túl tenni rajta.
2010. nov. 14. 16:57
8/15 A kérdező kommentje:
Rajtam is szoktak röhögni, de ti hogyan küzditek le?
2010. nov. 14. 16:59
9/15 anonim válasza:
igen, sokszor, főleg ciki dolgok miatt, vagy felelés közben ha valami ostobaságot mondtam... :) mindegy, elmúlt az is :D 22L
10/15 anonim válasza:
Ja hogy te a klasszikus megalázásra gondolsz? Na olyan utoljára általános negyedikben történt velem. Én voltam az okos lány, persze, hogy cikiztek. Amióta nekik ciki a 8 általános végzettség azóta ezek az illetők barátkozni szeretnének velem, hát leshetik :) De azóta sem történt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!