Melyiket érné meg jobban választani? Melyik lenne "jövedelmezőbb"? Bővebben lennt
Sziasztok!
18 éves vagyok és nem tudom mit tanuljak.Jelenleg középszintű OKJ-t végzek marketing szakon.
Mivel mindig is a szépségipar érdekelt,mindenképp ezen a területe szeretnék elhelyezkedni.Imádom mások arcát kezelni,pakolgatni,ezért úgy döntöttem,kozmetikus,sminkesként kellene a tanulmányaimat folytatni.
A nagyim szerint ne menjek kozmetikusnak,mert nem sok embernek van pénze havonta egy vagyont otthagyni, főleg,hogy otthon is lehet pakolni,maszkot tenni stb.Szerinte a fodrász szakot kellene választanom,mivel oda mindenkinek el kell menni,és csak egy vágásssal festés nélkül is kereshetnék 1-3000 Ft-ot.De engem inkább a kozmetikus szakma érdekelne.
Mindenképpen saját szalont szeretnék.
Ha a lakásunkba alakítom ki a kis szalonomat,azért nem kell bérleti díjat fizetni,de gondolom a pénzéhes kormánynak valamit akkor is kell.
Tudom,hogy az elején sok-sok pénzt kell belefeketetni ( gépek,krémek ) de egy idő után jövedelmező lesz,ha tökéletes leszek a szakmámban,nem ?:)
Vagy inkább válasszam a fodrászatot ?
Véleményekre lennék kiváncsi :) Köszi
Én úgy gondolom,hogy szerintem jobban megérné befektetni az elején,és kialakítani egy sajátot,mint bérelni havonta rengeteg pénzért. Bár,majd kiderül,hogy hozza a sors :)
Állni meg nem igen szeretek,és szerintem olyan jó kézügyességem sincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!