Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vegyetek rá a tanulásra légyszi?

Vegyetek rá a tanulásra légyszi?

Figyelt kérdés

Jövő héten három ZH-m lesz, egy nagyon nehéz államvizsga tárgyból, egy nehéz töltelék targyból és egy unalmas szintén töltelékből.

Mindezt állandó munkahely mellett...

Fogalom magolós tömény fos. A három tárgyból egy érdekel, az viszonylag könnyen a fjeemben marad, de a másik kettőnél teljesen elmegy az életkedvem, ha kinyitom a könyvet. + A könyv egy használhatatlan vacak, már találtam benne pontatlanságot, ami a jogszabályban így van, a tankönyvben (2024-es kiadás) pedig másképp. Valószínűleg elírás történt, de akkor is gáz. :D

Vannak tanulási stratégiáim, van napirendem mikor melyikre mennyi időt szánok, úgyhogy inkább olyan motivációt adjatok, amitől egy kicsit jobb kedvem lesz.

Legyetek humorosak, őszinték, akár trágárok is! Ami a csövön kifér! Engedjétek szabadon a kreativitásotok és a bennetek felgyűlt stresszt, és ostromoljatok meg valami erős, tanulásra rábíró szöveggel.

Hajrá!

márc. 25. 11:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Tanujjá, ha nem akarsz a gyárba menni 3 műszakozni!
márc. 25. 11:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Van egy jó munkahelyem, ha nem sikerülne a diploma, akkor is jó helyen lennék, csak kevesebb maradna a fizum. Következő! :D
márc. 25. 11:54
 3/16 A kérdező kommentje:
(ettől függetlenül adogatom a zöldet!)
márc. 25. 11:54
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
Tanulj olyat ami érdekel és akkor nem kell "rávenni magad" a tanulásra.
márc. 25. 11:57
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem szereted olvasni, akkor hallgasd.

Esetleg kigyűjtöd a lényeget és felmondod diktafonra.

Nekem például jobban megmaradnak a dolgok ha hangosan olvasom.

márc. 25. 11:58
 6/16 A kérdező kommentje:

4: maga a szakirány nagyon is érdekel, különben nem jelentkeztem volna rá munka mellett. Csak ezek a felesleges sallangok, aminek semmi értelme nincs... Ezektől nem leszek jó szakember, hogy tudom egy hétköznapi kifejezés 3 sornyi fogalmát szó szerint.

5: utálom a hangom, + én is inkább vizuális típus vagyok, rajzokat, ábrákat készítek a jegyzetek mellé.

6: most mééé kell ilyen savanyúnak lenni??

márc. 25. 12:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg a munkához nincs kedvem. Képtelen vagyok rá napok óta. Csődbe fogok menni! Hurrá!
márc. 25. 12:11
 8/16 anonim válasza:
Miért akarod végig csinálni? És mit fogsz érezni, ha végig csináltad? Mit érzel majd akkor, amikor ott állsz úgy hogy semmit sem tudsz, pedig lett volna lehetőséged tanulni rá?
márc. 25. 12:15
 9/16 anonim válasza:
29%
add a zoldet csorro
márc. 25. 12:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem vagyunk egyformák, de én a 10 éve hagytam félbe az egyetemet 6 év szenvedés után és mentem el egy gyárba három műszakolni. Nekem megváltás volt és azóta is ott vagyok, szeretem csinálni. Egy csomó szakképesítést meg tudtam szerezni a gyárban támogatással és szinte már minden területen dolgoztam ott. Van saját lakásom, kocsim, a munkarend is olyan, hogy a hobbimnak is tudok élni. Én meg vagyok elégedve.
márc. 25. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!