Vegyetek rá a tanulásra légyszi?
Jövő héten három ZH-m lesz, egy nagyon nehéz államvizsga tárgyból, egy nehéz töltelék targyból és egy unalmas szintén töltelékből.
Mindezt állandó munkahely mellett...
Fogalom magolós tömény fos. A három tárgyból egy érdekel, az viszonylag könnyen a fjeemben marad, de a másik kettőnél teljesen elmegy az életkedvem, ha kinyitom a könyvet. + A könyv egy használhatatlan vacak, már találtam benne pontatlanságot, ami a jogszabályban így van, a tankönyvben (2024-es kiadás) pedig másképp. Valószínűleg elírás történt, de akkor is gáz. :D
Vannak tanulási stratégiáim, van napirendem mikor melyikre mennyi időt szánok, úgyhogy inkább olyan motivációt adjatok, amitől egy kicsit jobb kedvem lesz.
Legyetek humorosak, őszinték, akár trágárok is! Ami a csövön kifér! Engedjétek szabadon a kreativitásotok és a bennetek felgyűlt stresszt, és ostromoljatok meg valami erős, tanulásra rábíró szöveggel.
Hajrá!

Ha nem szereted olvasni, akkor hallgasd.
Esetleg kigyűjtöd a lényeget és felmondod diktafonra.
Nekem például jobban megmaradnak a dolgok ha hangosan olvasom.
4: maga a szakirány nagyon is érdekel, különben nem jelentkeztem volna rá munka mellett. Csak ezek a felesleges sallangok, aminek semmi értelme nincs... Ezektől nem leszek jó szakember, hogy tudom egy hétköznapi kifejezés 3 sornyi fogalmát szó szerint.
5: utálom a hangom, + én is inkább vizuális típus vagyok, rajzokat, ábrákat készítek a jegyzetek mellé.
6: most mééé kell ilyen savanyúnak lenni??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!