Nem vagyok képes önálló tanulásra, mit tegyek ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 17:34
1/7 anonim 

válasza:

Kicsit részletesebben ha kifejted akkor esetleg tudnánk segíteni.
2/7 anonim 

válasza:

Ülj le és tanulj. Ez nem olyan nehéz.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok koncentrálni, nem is érdekel, egyszerűen csak frusztrált leszek tőle. Sírhatnékom van.
2021. aug. 18. 17:52
4/7 anonim 

válasza:

Egyszerű a válasz: ne tanulj, olyat ami nem érdekel. Nem tudom hogy középiskolás vagy vagy egyetemista, de azt tudom tanácsolni, hogy kísérletezz és tűzz ki magadnak egy célt, ami miatt tanulhatsz. Az nem mindenkinek elég motiváció, hogy jó tanuló legyen, keress egyetemeket, keress szakokat, keress dolgokat, amiket érdekelnek, és azokat tanuld. Az iskolába elég az a minimum, hogy ne bukj meg, vagy a minimum, hogy felvegyenek oda, ahova továbbmennél, a többi nem számít. Egy cél a hozzáállásodon is fog változtatni, ne muszájból tanulj, hanem tényleg azért, hogy produktívnak érezhesd magad, hogy fejlődj és hogy tegyél valamiért.
5/7 A kérdező kommentje:
Kell egy jó érettségi, még van 1-2 évem addig... De egyszerűen vannak tantárgyak amik nekem offosak, nem is megy, nem is érdekel.
2021. aug. 18. 18:45
6/7 anonim 

válasza:

érettségin csak néhány tárgy van. Azokkal kell foglalkozni
7/7 anonim 

válasza:

Keress fel szakembert. Egyrészt lehet, hogy tud mutatni technikákat, amik neked jobban beválnak, másrészt hasonlóval küzdöttem én is és kiderült, hogy van egy enyhe adhdm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!