Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mit tegyek? Elvégeztem másfél hónappal ezelőtt autóra a jogsit, ki is fizettem mindent rendesen, most mégis az oktatóm barátnője!!! azzal zaklat, hogy az oktatóm zsebébe adjak még pénzt.
Figyelt kérdés
Több 100.000 forintról beszélünk, és egy nap alatt odáig fajult a helyzet, hogy házhoz jött. Nem tudom ebből milyen végkimenetel lehet, állítása szerint az autósiskola akar feljelenteni, viszont őket felhívtam és semmi ilyeneől nem tudnak. Az oktatóval és a nővel nem kontaktáltam. Mit tegyek? Visszajön ma ezt megtárgyalni, de nem tágít a pénztől. Számlát elvileg nem tud adni, de félek, hogy hamisít valamit, ugyanis a kartonomat sem adta vissza azóta sem mióta végeztem.ma 16:24
1/8 anonim 

válasza:

Hívd fel az autósiskolát és mondd hogy kérnél egy időpontot, ahol az iskolából valaki,az oktató és te egyidőben tisztázzátok a helyzetet.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul vagyok az egésztől, ráadásul jelenleg dolgozom, de mire hazaérek ő odajön. Kijöhetek ebből rosszul?
ma 17:02
3/8 anonim 

válasza:

Igazából nem, még ha tartoznál sem ez a módja a rendezésnek.
Hivatalosan kellene a pénzügyeket papírozni.
Neki vagy a sulinak is kell legyen nyilvántartása, illetve neked is kellene kapnod valamit a befizetésről.
Ettől függetlenül sok helyen nincs ez vezetve.
Bemomdásra viszont senkinek ne adj az utcán pénzt, főleg mindenféle papír nélkül.
Legyen veled valaki, hogy legyen tanúd a beszélgetésre és lehetőség szerint valami határozott kiállású felnőtt.
4/8 anonim 

válasza:

Milyen jogon és milyen alapon zaklat? Ha az autósiskola "fel akar jelenteni" akkor ők fognak téged megkeresni, nem pedig a Pistának a barátnője, a Mari. Be ne dőlj neki!! A volt oktatód egyáltalán tud erről az egészről? Ne adj a nőnek egy forintot se!
5/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, szurkoljatok.
ma 17:50
6/8 A kérdező kommentje:
jaj, lehet félreérthető voltam, a faszi akar találkozni, a nő úgymond ilyen “szószóló”
ma 17:52
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, megszereztem, másfél hónappal ezelőtt kaptam meg.
ma 19:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!