Lehetséges, hogy sosem kapom meg az Ösztöndíjam?
Elég nagy probléma van. Egyetemre járok, kaptam 26 ezer Ft ösztöndíjat, de az első két hónapot egybe küldték.
Közben bankszámlaszámot változtattam tavaly májusban, az ösztöndíj később jött októbertől, májusban meg is szűnt a számlám. Már nem emlékszem pontosan, de valamiért bénáztam és nem tudtam átírni a Neptunban, arra emlékszem, hogy én azt hittem sikerült, de a régi ottmaradt és oda utalták, végül bementem a tanulmányira és ott segítettek
A lényeg, hogy a következő hónap is a régire ment, és írta is a Neptun rendszer, hogy Giro rendszer visszadobta a bankszámlát, nem sikerült az utalás. Aztán nem kapcsoltam rögtön, még sosem kaptam ösztöndíjat, úgyhogy megvártam a hónapokat, mindig utaltak rendben, viszont két hónap lemaradt, azt hittem azt is el fogják majd utalni, késve.
Írtam nekik, és azt mondják, hogy nekik azt írta a rendszer hogy sikeres volt az utalás..
De hogy lehetett sikeres, amikor már tuti nem létezett az a bankszámlaszám? Jövő hónapban hibás is volt. Nem emlékszem pontosan de májusban kb megszűntettem, nem hiszem, h akkor októberben még élt volna.
Most levelezek a tanulmányi osztállyal, de szerintem be fogok menni holnap, mert azt állítják, ők kifizették és ezt intézzem a bankommal, ahol már májusban megszűnt a számlám (OTP).
Mit lehet ilyenkor tenni? Mit mondjak, ami hatásos? Már abban sem vagyok biztos mi történt... Légyszíves segítsetek... :( nem értem miért írja nekik, hogy jó volt, sztem ha belépnének a rendszerbe látnák hogy akkor nem ment el nekem pénz
Tehát kicsit bonyolult de leirom egyszerűbben idővonalasan mire emlékszem:
2024 április - max május új bankszámla, régi megszűnt
Valamikor lehet átirtam a számlám tavasszal, erre már nem emlékszem pontosan
2024 október, látom hogy jött volna ösztöndíj, sikeresnek írja, csak a régi számlamra, atirom a számlát (dupla ösztöndíj, 2 havi)
2024 november, látom h sikertelen, és hogy még mindig ott van a régi számla a neptunban, bemegyek megoldjuk, kimegy az első.
Innen azt hittem az 5 havit küldik március elejéig fokozatosan. Februárban vettem észre, hogy nem akar jönni a 4. havi, ekkor realizáltam, hogy azt ők sikeresnek könyveltek el az első 2 hónapot októberben.
Most kezdtem levelezni velük nemrég, csak egyetemen sem voltam bent betegség miatt
Beszéltem a volt bankommal, július elején már megszűnt a számlám, ugye van egy 30 napos átfutás.
Az egyetemi Ügyintéző nagyon köti az ebet a karohoz, hogy az utalási állományban elszámolt és a visszaigazoló állományban közölt összeg azonos.
Most mondtam h igazolni is tudom hogy akkor megszűnt a számlám, oda tuti nem ment ki

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!