Mi van ha nem megyek el a szobeli felvetelire?
Figyelt kérdés
Az van, h megjeloltem a szent laszloba ketto tagozatra is, de az egyikre semmi kedvem sincs elmenni, mert rajottem h az nem is nekem valo.Abban a levelben h felvettek-e abban majd oda irjak h "nem jelent meg."?ma 16:48
1/4 A kérdező kommentje:
surgosen kene mert holnap van a szobeli es dontenem kell
ma 16:56
2/4 anonim 

válasza:

Ha nem mész el, akkor csak annyi történik, hogy arra a szakra elveszted a felvételi lehetőséget.
3/4 A kérdező kommentje:
Es majd a levelben, amit kuldenek h elutasitva meg ilyenek, ott majd megjelenik az hogy nem mentem be?
ma 17:22
4/4 anonim 

válasza:

Ez miért érdekel? Nem jelensz meg, nem vehetnek fel, mert nem teljesited a követelményeket. Elutasító levelez kapsz, nem nyertél felvételt. Ennyi. Viszont ez azt jelenti, ha csak ez maradna opciónak, mert máshova nem kerülsz be..akkor ezen a nemen nem tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!