Ki stréber?
Figyelt kérdés
(én nem.):D:D2010. nov. 8. 18:58
2/8 anonim válasza:
Középiskolában még az voltam,most már nem.:)
4/8 anonim válasza:
Nekem meg nincs más választásom, ha szeretném még befejezni az egyetemet életemben.
5/8 anonim válasza:
nem tudom miért nevezik strébernek azt, aki tanul és nem lusta mint a disznó... szerintem az a stréber aki a tanárok seggét nyalja....
6/8 anonim válasza:
Németül azt jelenti, hogy törekvő. Én az vagyok.
7/8 anonim válasza:
Én sem értem miért ciki manapság. Mindenkit lestrébereznek, aki tanul, vagy esetleg csak szimplán nem sík hülye mindenhez. Igazából ha vki nem tanul, csak jó jegyeket szerez, mert van egy kis logikája, akkor is stréber.
De erre azt tudom mondani, hogy nem tudom mi lenne azok nélkül a "stréberek" nélkül, akik mondjuk orvosira/jogra adják a fejüket...
8/8 A kérdező kommentje:
Az 5.válaszolóval értek teljesen egyet.Köszi a többi választ is!!!
2010. nov. 9. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!