Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi hátrány ha teljesen...

Mennyi hátrány ha teljesen nulláról kezdek el vezetni tanulni?

Figyelt kérdés

Még soha nem próbáltam/gyakoroltam.

Nehezebb lesz így megtanulnom? Vagy esetleg egyszerűbb?

tegnap 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki nulláról kezdi... :D:D
tegnap 23:08
 2/4 A kérdező kommentje:
De vannak akik pl. Apukájukkal gyakoroltak vagy valami.
tegnap 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
34%

Költségesebb.

Én is a nulláról kezdtem anno.

Nekem dupla annyi órámba került végül megszerezni a jogsit, mint azoknak, akik már vezetgettek apuci-anyucival pl. az udvarukon.

Én kocsit is kábé az első órán láttam belülről először, mivel az én rokonságomban mindenki csóró gyalogos volt és azt sem tudtam, hogy mi a fene az a kuplung. :D

tegnap 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbbnek alig ha van tapasztalata. Amíg nincs jogsid, addig forgalomban nem vezethetsz. Az pedig hogy anya/apa földútra kivisz gyakorolni, az max. arra jó, hogy tudod hogy kell beindítani a kocsit, van fogalmad arról, hogy kell váltani, DE, ez édeskevés. Más forgalomban vezetni, és pont az a lényeg, abban pedig a többségnek nincs gyakorlata.
tegnap 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!