Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tevő legyek...

Szerintetek mit tevő legyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
A héten van a érettségire a jelentkezés és emelt biosz kémiára akartam jelentkezni mert orvos szeretnék lenne viszont a kémiával megcsúsztam és nem biztos hogy jól sikerülne azt mondta a tanárom ezért nem biztos hogy érettségizem belőle viszont ez azt jelenti, hogy nem lehetek orvos, ami jelenleg jobban fáj mint egy szakítás. Szerintetek mit tegyek? Még nem adtam le a jelentkezést se érettségire se az egyetemre.

tegnapelőtt 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jelentkezel kémiára, nulla lesz az esélyed az orvosira.

Ha jelentkezel, akkor több...

tegnapelőtt 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp érettségizz kémiából. Ha nem is sikerül lesz egy éved felkészülni.
tegnapelőtt 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezz, és járj felkészítő tanárhoz.
tegnap 01:18
 4/7 A kérdező kommentje:
És szerintetek elég ez a 96 nap az emelt bioszra kémiára és még egy c1es nyelvvizsgat is csinálnom kell?
tegnap 07:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4# mivel nem nulláról indulsz és feltételezem, ha már orvos akarsz lenni nem áll tőled távol a dolog szóval szerintem ha ráfekszel sikerülni fog!
tegnap 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvvizsgát alacsony százaléknál is kiadják, az nem olyan nehéz. A biosz tanulós, de szerintem az sem vészes, ha fakton rendesen tanultál. Én a kémián csúsztam el, de egy évvel később bekerültem orvosira. Szóval szerintem startolj rá a kémiára, nincs vesztenivalód.
tegnap 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:
6os szerinted hogy lenne jobb ha a kémiát októberben csinálnám vagy ha most? Úgy érzem hogy most nem sikerülne olyan jól.
tegnap 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!