Mennyiben más egy egyetemista élete mint egy gimnazistáé?
Figyelt kérdés
Leginkább arra gondolok, hogy milyen a szociális életben a különbség, ugyanolyan könnyű-e barátkozni, ismerkedni, esetleg még könnyebb-e egyetemen, illetve hogy aki mondjuk külföldre megy/ment egyetemre az betud/betudott helyezkedni, ugyanúgy talál barátokat, meg ilyenek? Viszonylag sok embert ismerek a sulimba viszont eléggé elcseszett lett sok kapcsolatom és remélem hogy nem ez az utolsó hely ahol kiélhetem a fiatalságom. A tapasztalataitokra kifejezetten kiváncsi vagyok. Én Olaszországba mennék egyetemre, tudok angolul és olaszul illetve extrovertált vagyok, a jó emberek között.jan. 21. 17:31
11/12 anonim 

válasza:

Még eszembe jutott egy különbség, ami nálam jellemző volt. Habár sok tanóra kihagyható, én mégis szinte egész életemet az egyetemen töltöttem, mert a koliban voltak a szakkörök, együtt írtunk házit napközben, éjfélkor, aztán együtt társasoztunk, mentünk ide-oda, egyre inkább elmaradt, hogy hazamenjek. A végén még hétvégéken is bennmaradtam és a félév végén döbbentem rá keserédesen, hogy kb ötször láttam a szüleimet az utóbbi hónapokban. Szóval ez az elszakadás időszaka, de közben nem kell még fizetned TB-t, diákbérleted van, ha nagy a baj, előveheted a kisdiák könnyeid.
12/12 Odüsszeusz92 

válasza:

Szabadabb az időbeosztásod, barátkozni is valamivel könnyebb, ha teszel érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!