Ha egy diák nem adja be a telefonját az iskolában, milyen következményei lehetnek?
Csak azért kérdezem, mert egy az hogy hivatalosan a tanárok is le vannak korlátozva, de ők használják ennek ellenére is, továbbá állandóan a diákokat akarnák hibáztatni mindenért
Bár azt hallottam hogy megmotozni szigorúan tilos mindenkit de a cuccaikhoz nagyon szeretnek nyúlkálni (táska pl) amikor ezt sem tehetnék.
Egyes tanárok (bár tisztelet a kivételnek nyilván és tényleg nem mindenkiről van itt most szó) de nagyon sokat képzelnek magukról és nagyon komoly tanári túlkapások vannak amiket megengednek maguknak a gyerekekkel szemben, ezt felháborítónak tartom
Nálunk nem is ellenőrzik,ha akarod kb leadod
Ha ki van kapcsolva marad táskába.
Ha egy szabályt nem tartasz be, akkor a helyedben én nem erőltetném, hogy más milyen szabályokat nem tart be.
Nincs rá alapod.
Amúgy ez nem iskolai kérdés?
Nem motoznak, nem kérdeznek, de ha valaki mégis órán nyomja, akkor sem, megy az igazgatói.
Tanárnak nem kell leadni, de nem használhatja órán. Kivétel vészhelyzet vagy digitális oktatás esetén.
A tanárokat is meg tudom érteni. Amikor minden reggel Gizikével meg Józsikával kell viaskodni,mert annyira el vannak szállva maguktól, hogy ők annyira fontos emberek, hogy fél napot nem bírnak ki telefon nélkül. Jogaik meg önérzet aztán van, de a matek doga jóindulattal kettes, mobil nélkül éhenhalna az utcán, mert nem találna haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!