Szerintetek ez sikerülhet, mi lehet a következménye, ha lebukunk?
Figyelt kérdés
Van egy csaj osztálytársam, akivel más szakra járunk, ezért kb a tárgyaink fele nem közös.
Mivel ő nagy matekos, én viszont inkább a bioszt kedvelem, gyakran viccelődünk azzal, hogy cserélhetnénk órát.
Külsőre viszonylag hasonlítunk:mindketten sötét, rövid hajúak, széles vállúak, viszonylag alacsonyak vagyunk, és néhány bőrhibánk is megegyezik.
Úgy tervezzük, ruhát cserélünk, ő kiegyenesíti, és elválassza, én pedig begöndörítem és eltüntetem a választékot a hajamból.
Ha van, aki csinált ilyet, mi lett utána?
16/l
2018. okt. 8. 18:12
1/11 anonim válasza:
Mivel csak középfokú oktatásról van szó, az óráról való igazolatlan távollét értelemszerűen hiányzásnak lesz elkönyvelve. Ha katalógus/névsorhoz kötött és más nevében írod alá, vagy vizsgán más személynek kiadva magad jelennél meg, annak már büntetőjogi következménye lenne (azon felül hogy az intézményből is eltanácsolnak).
2/11 A kérdező kommentje:
És, ha ezt április 1.-jén csináljuk meg?
2018. okt. 8. 18:17
4/11 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy szinte azonnal lebuknátok. Attól, hogy a hajatok színe egyforma, meg van hasonló bőrhibátok, nem vagytok ikrek, és kívülálló rögtön észreveszi a cserét. Elég bolond ötlet, de ha megcsináljátok, vállaljátok a következményeit.
5/11 A kérdező kommentje:
Igazából tudom, meg tudjuk, hogy hülyeség.😅
Majd meglátjuk lesz e bennünk annyi kurázsi 😁
2018. okt. 8. 18:28
6/11 anonim válasza:
Te beteg vagy.
Hogy lehet valakinek ekkora fatális baromság vicc?
7/11 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs 😶😶
2018. okt. 8. 18:43
8/11 anonim válasza:
Akkor te egy jó nagy hülye pi_csa vagy.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a hatalmas adag kedvességed 😄😄😄❤️💕
2018. okt. 9. 15:56
10/11 anonim válasza:
Nálunk általánosban két egypetéjű iker csaj (más osztályba jártak) helyet cserélt egy napra, a tanárok közül egy se vette észre. Amúgy mindenki értékelte a viccet és egy cikk is bekerült az iskolaújságba erről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!