Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet annak a következménye...

Mi lehet annak a következménye ha egy tanár megrongálja egy diák tulajdonát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen tulajdonját, milyen mértékben? Miért?

Bizonyítható?

A tanár nem felsőbbrendű és a gyerek sem.

2016. okt. 23. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:
kitépi a füzeteből a lapokat,az nem magántulajdon rongálás?
2016. okt. 24. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg okkal tépte ki a lapokat, nem kell egyből felháborodni, meg kell kérdezni, hogy miért tette, és amikor elmondja az okát, kijavítani azt, amiben hibáztál.
2016. okt. 25. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért tépte ki a lapokat mert volt más is a füzet hátuljában töri,de beleirja a füzetbe hogy holnap mutassam be a füzetwmet rendezetten hogy nincs benne semmilyen más tanrárgy,de ezt még az nap beleirta és még az nap ki is tépte a lapokat.akkor minek irta bele?
2016. okt. 26. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, viszont más órai jegyzet is volt benne, így jogosnak tartom, hogy kitépte.
2016. okt. 27. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:
de akkopr is felesleges volt beleírnia hogy pótoljam be a füzetet,mert már pont azon voltam hogy bepótoljam de hiába ha már kitépi az összes lapot,nem tudom mit nézne ha én is kitépném a füzetéből a lapokat,szerintem még arra is én ba**nék rá,de ő persze megússza semmi következmény nélkül
2016. nov. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!