Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakra,foszkos kepzesre...

Milyen szakra,foszkos kepzesre erdemes mennem?

Figyelt kérdés

Jogi egyetemre jelenleg nem lesz eleg a pontom.

23 vagyok,tehat nem most erettsegiztem. Versenysport elvitt mas iranyba stb..

viszont,szeretnék jogi diplomát szerezni.

Munka es minden mas mellett,most anyagilag is csak az emelt tori erettsegit tudtam potolni,de nyelv vizsgat illetve emelet magyart nem csinaltam még.

Rendes érettsegim mindenbol van,ott a magyar 4-es lett.

Mivel idombe belefer hisz iden leszek 24,szeretnek addig is egy előkepzest vagy Foszkos kepzest elvegezni es abban a 2 evben potolni azokat az iratokat amik kellenek a joghoz. (Bekeruleshez)

Neztem peldaul a Károlin a foszkos jogi asszisztensi képzést.

Ennek célja nem csak az esetleges +pontok legyennének,hanem kicsit beletekinteni a jogba,magaba az egyetemi eletbe illetve,hogy visszaszokjak a tanulásba is.

Kerlek ne vegyetek el a kedvem. En is tisztaban vagyok azzal,hogy milyen felhigulasba van a szakma,illetve mennyit lehet vele keresni.

Nem szeretnek megallni a sima jogasz diplománal ha tenyleg ez az utam viszont az elso lepes,hogy majd idovel oda bekeruljek.

Nezegettem a felvit,minden oldalt,de lehet itt tobb segitseget kapnek.

Tehat ugye,az a fo kerdesem,hogy milyen szakot vegezzek el ami ehhez kapcsolodna,esetleg pontokat is ad es eleg egy rendes erettsegi+emelt tori a bekeruleshez

Koszonom:)

ma 13:58
 1/2 A kérdező kommentje:

Lennének*

Emelt

Elnezest az elirasokert.

Munka kozben irok

ma 13:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Kozben jott egy uzenetem igy kiegeszitenem a kerdesem mert lehet masnak is felmerul a kerdes a fejeben.

A valasztasomat atgondoltam. Tobb eve gondolkodom mar. Ha nincs a sport akkor eleve erre mozdulok el. A jog fele.

A verseny sportot mar abba hagytam. Pont idoben. Igy tenyleg engem ezek a kerdesek erdekelnenek,nem szeretnek meggyozni senkit arrol,hogy miert a jog es miert nem mas.

Ha ebben valaki tud segiteni nekem megkoszonom,de nem celom majd vitatkozni senkivel :) Ha te nem ertesz egyet a joggal,azokkal akik ugyvedek,birok,jogaszok lesznek semmi gond.

Ha ugy gondolod buta vagyok,semmi gond

Egyszeruen mason volt a fokusz,alig volt szabad akaratom es most szeretnem a sajat celjaim elerni.

ma 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!