Legjobb barátommal szünetbe játszottunk és vénetlen orron rúgott ,senki nem latta az esetet csak azt hogy verzik az orrom és haza kuldtek,majd kozoltek hogy fegyelmi lesz ebbol es az a kérdésem hogy mire lehet számítani vagy ezt meg lehet e úszni?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:34
1/1 anonim válasza:
Ha senki nem látta, akkor tagadjatok le mindent. Mondd azt, hogy megfejelted a korlátot, vagy valami.
Nekem olyan volt általánosban, hogy volt egy osztálytársam, akivel összeszólalkoztunk a zsibongóban, és végül verekedés lett belőle(nem látta senki, mert óra volt, csak nekünk nem volt óránk), aztán amiért megütöttem kidobta a tesizsákom az ablakon, ezt meg ofő látta, mert ott volt pont órája, amerre repült a tesizsákom. 😂 Azt mondta, hogy osztályfőnöki lesz, meg stb. Én meg gyorsan összepakoltam, és hazamentem. Soha nem kérdezett semmit tőlem. Csak fenyegetett. Téged is tuti csak fenyegetnek.
Meg miért lenne neked fegyelmi? Hát, te vagy a sértett, téged rúgtak orrba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!