Ezért kicsaphatnak? Fegyelmi? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
16 vagyok, kis értékű internetes csalást követtem el.
Voltam vallomást tenni, mindent beismertem, mire számítsak?
2024. febr. 9. 09:31
2/6 anonim válasza:
Alja ember vagy, attól lopsz akinek kevés van.
3/6 anonim válasza:
Mi lett veletek, fiatalok? Erre jó az internet??
Mi ennyi idősen az árokparton fetrengtünk részegen, senkinek se ártva:)
4/6 anonim válasza:
A te idődben is voltak gazemberek. A Bebukottak című film a nyolcvanas években készült.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezeket a kommenteket, de aki érdemben nem tud hozzászólni, legyen szíves mellőzze az írást.
2024. febr. 9. 13:30
6/6 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mit csináltál.
Nálunk pl volt, aki negatív hangvételű meme oldalt csinált a suliról és a tanárokról, kamu híreket terjesztett, természetesen kicsapták és eljárás indult ellene rágalmazásért.
Másik suliból hallottam olyan esetről, ahol a suli levelező rendszerén belül belépkedtek profilokba és hülyeségeket írogattak embereknek. Ebből szintén rendőrségi ügy és kicsapás lett, aki tudott róla megúszta csak egy igazgatóival és egy "próba idővel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!