Egyetemen első féléves vagyok, és eléggé ellazsáltam az évet, 10 tárgyból 4-et sikerült teljesíteni, 3-at nem, 3-ból pedig jövőhét végén megyek vizsgára. Mit csináljak?
Felveszed következő félévben/évben?
A többihez ima, rengeteg kávé és zabszem a popsiba.
Szintén SZE.
Mondjak valamit? Ha már most ennyit csúszol, pedig első féléves vagy, akkor nem fogod te ezt a szakot befejezni. Pláne nem akkor, ha jogász szakon vagy. Lehetetlen. Én is első féléves vagyok, hogy jó sokan kihullottak már nálunk(DFK).
Ez van, a szorgalmi időszak nem bulizásra, meg ivásra van. Én is ittam/buliztam alatta(most is), mégis 4,7 az átlagom, mert tanultam is. Nem csak a poharat kell emelgetni, hanem néha a jegyzetet is olvasgatni.
Nem tudom hány tárgyad van, de +3 tárggyal a jövő féléved pláne nem lesz jobb. Ha idén nem készültél rá ezekre, akkor következőben pláne nem fogsz.
Vagy nézz más szakot, amit szívesebben tanulnál(Mert aki három tárgyból bukik, az nem tanulja szívesen a választott szakját), vagy nézz más opciót egyetem helyett.
Arra figyelj, hogy nemcsak 36 kreditet kell teljesitened a bentmaradasert, hanem kepzesi teruletenkent valamennyi sulyozott atlag is elo van irva.
A vizsgaidoszak januar vegeig van, miert mesz el 3-bol jovoheten?
Hat sajnos most csinaltal egy kis lemaradast, majd masodev vegere jo ha utolered magad jobb esetben. De nem lehetetlen. Epul a 3 nem teljesitett targyadra valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!