Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Első vezetésre van valami...

Első vezetésre van valami tippetek?

Figyelt kérdés

Esetleg vittetek magatokkal valamit (pénzen kívül), vagy kellett volna valami amit nem?:D

Köszi a tippeket.

dec. 29. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Saját magad; legyél ott testben és lélekben is
dec. 29. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehetőleg ne menj neki az első fának.

Viccet félretéve, ha teheted, vigyél váltócipőt, hogy ne koszold össze feleslegesen az oktató kocsiját. Vannak oktatók, akik ezt szokták külön kérni, mert mindenkinek jobb, ha nem dzsuvás pedálokat kell nyomkodnotok, és az oktatónak sem megy az idejéből a takarítás.

dec. 29. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Okmányok!! legyenek nálad mindig

Nekem nem, de ismerősömnek kérte az oktató a diákjaitól, hogy hozzanak törölközőt, hogy ne izzadják össze egymás után a huzatot. Szerintem ez extra, főleg így télidőben, de rákérdezhetsz.

Vegyél kényelmes ruhát, amiben nagy a mozgástered, főleg felülre, ne olyan felsőt vegyél, ami kényelmetlen lehet, ha emeled a karjaidat.

Víz legyen még nálad, esetleg egy kis csoki, ha nagyon lefáradnál a vezetés után - engem az első alkalmak nagyon lefárasztottak.

Összességében: kényelmes ruha, meg egy kistáska. Nem a Holdra megyünk, de az alapvető dolgok legyenek nálunk, víz, pénz, iratok, telefon.

Ja, szerintem, ha hosszúhajad van, akkor érdemes összekötni, de ne csattozd, egy balesetnél csúnya fejsérüléseket okozhatnak sajnos.

dec. 29. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!