Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg a mérnök...

Miért sértődnek meg a mérnök hallgatók, ha diplomás segédmunkásoknak hívom őket?

Figyelt kérdés

Szerintem egyértelmű miért. A nem büfédiplomák közül a mérnök diplomákkal lehet a legrosszabbul keresni, miközben messze nem a legkönnyebb.

A mi egyetemünkön van egy kis heccelés a gazdászok és mérnökök között. Én mindig diplomás segédmunkásoknak hívom őket, de ez nekik nem tetszik 😂. Ők általában azzal jönnek, hogy mennyivel nehezebb tárgyaik vannak (ami szerintem is igaz), és erre szoktam válaszolni a segédmunkással, illetve elmondom nekik, hogy 20-50 százalékkal keresnek jobban a gazdász diplomával az emberek.

Szerintetek ez sértő? Hiszen csak az igazat mondom. Amúgy sem értettem soha a mérnököket. Szerintem tökéletes jelző a diplomás segédmunkás.

tegnap 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon aranyos vagy, de gazdászként mire mennél te, az ipar nélkül? Ja, hogy olyan ez, mint amikor a kofa lenézi a parasztot, aki a tényleges munkát beleteszi abba, amit ő eladogat?
tegnap 17:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egyfajta náci vagy (ezért le fognak engem tiltani, de nem baj).
tegnap 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem esik jól, ha lenézed azt, amit csinál.
tegnap 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Egy büfészakos gazdász hallgatótól nem várható el,hogy megértse a diplomák valódi értékét.De legalább felfogtad,hogy a mérnök nem büfészak.A diákmunka vállalás mellett már érdemes volt beiratkozni az egyetemre...
tegnap 17:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy szerencsétlen vagy, aki szeretné valahogy többnek gondolni magát, ezért szeretné is azt látni, ha a primitív megjegyzését bárki magára veszi.
tegnap 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Figyelj nyuszifül, az ex férjem mérnök. Ha majd annyit keresel mint ő, akkor segédmunkásozd le őket:))) Akkor is nagyon jól keresett mikor együtt voltunk, most meg még jobban. (onnan tudom, hogy a gyerekeim tudják, mennyit keres az apjuk)
tegnap 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg bárkit is lenézni a szakmája miatt, legyen az bármi is, rohadt nagy tuskóság. 6-os vagyok.
tegnap 18:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha ők diplomás segédmunkások, akkor te minek számítasz majd? Papíros közmunkás? Vagy hogy van ez?
tegnap 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szánalmas már, hogy egy felnőtt ember az ilyen dolgot viccesnek tartja, ha mást heccel a jövendő munkája miatt. Lehet neked bármilyen diplomád, ha egy éretlen, felnőttnek ezek szerint még nem nevezhető hülye gyerek vagy. Menj el először dolgozni,talán szembesülsz vele, hogy minden szakmának van jó és rossz oldala.
tegnap 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A te szakod egy egyszerű büfészak. Innen indulj ki.
tegnap 20:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!