Mennyire kivitelezhető? Azt tervezem, hogy régészetet fogok tanulni, de 2. félévtől hebraisztikát is. Ütközne az órarend? Mennyire lenne megterhelő?
Figyelt kérdés
Sajnos régészet mellé nem lehet minort felvenni, szóval jelenleg ez a terv.ma 00:27
1/6 anonim válasza:
"Ütközne az órarend?"
Ezt szerinted honnan tudhatja most bárki?
Meg most akkor hogyan tanulnád a hebraisztikát, ha nem minorként?
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg igen, ütközni fog. Az órarend kialakításánal arra figyelnek (jó esetben) hogy az azonos szakon, azonos évfolyamon tanuló diákoknak ne ütközzön az órája. Arra már nem tudnak, hogy mindenkinek minden órájával összevessék.
3/6 A kérdező kommentje:
És ilyen esetben mit lehet csinálni?
ma 10:58
4/6 anonim válasza:
Milyen esetekben?
Leírnád, hogy pontosan hogyan képzelted a hebraisztikai tanulmányokat, ha nem minor formájában?
5/6 anonim válasza:
Amikor nekem ütközött órám megmondtam a két tanárnak és megengedték, hogy egyik héten az egyikre, másik héten a másikra járjak. De ez már utolsó félév volt és megértették, hogy nem akarok még csúszni. (Akkor már egy évet csúsztam.)
6/6 anonim válasza:
Most el akarsz végezni egy értéktelen szakot egy még értéktelenebbel súlyosbítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!