Macskarap kérdése:
Lehet egyszerre valaki nappali és esti tagozaton is? Mennyire lehet megterhelő egyszerre két iskolát vinni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 20:42
1/5 anonim válasza:
hat elegge,az esti sulik 8-9-ig is vannak,teljesen ra megy egesznapod
szerintem megterhelo lenne
2/5 A kérdező kommentje:
Igaz lehet, de mindenképp megérdeklődöm
2021. jún. 10. 20:53
3/5 anonim válasza:
Milyen szakokról volna szó? Ettől nagyban függ a válasz. Pl. egy SE-ÁOK vagy egy BME-VIK mellé ne nagyon akarj semmi mást erőltetni, mert ezek teljes embert kívánnak. De ha mittudomén közgáz mellé vinnél egy szociológiát, az éppen beleférhet, bár az sem zökkenőmentesen.
4/5 A kérdező kommentje:
Jajj nem egyetemi/főiskolai szakokra járok. Jelenleg 11.-es vagyok szakgimnáziumba és gondoltam csinálnék még egy szakmát a mostani mellett:D
2021. jún. 11. 07:27
5/5 anonim válasza:
#4. Ja, szerintem ha amúgy az órák nem ütköznek, akkor meg lehet próbálni. Itt inkább az fog rosszul esni szerintem, hogy jelentősen csökkenni fog a szabadidőd, ami középiskolában nekem nagyon fájt volna. Felnőttként ellenben nem okozott különösebb gondot munka mellett levelező képzéseken részt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!