Az eredménytelen vizsga befolyásolhatja az államilag támogatott státuszt vagy a késöbbi ösztöndíj kifizetéseket?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Felvettem egy szabadon választott tárgyat, de azon gondolkozok, hogy nem megyek el belőle vizsgázni, mert tuti karó lesz és így elvileg csak eredménytelen vizsga lenne érdemjegy nélkül. Vagyis a kreditet buknám, de legalább az átlag nem romlana. Szóval azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy szerintetek ez így befolyásolná az államilag támogatott státuszom vagy az esetleges ösztöndíjak késöbbi kifizetését? Erről igazából nem találtam semmit az egyetem szabályzataiban, csak gondoltam megkérdezem hátha van ezzel kapcsolatban tapasztalat. XD A szükséges kreditjeim meglennének egy év után így is, mert még egy félév hátra van.
ma 14:21
1/1 anonim válasza:
Igen, mert rontja az átlagodat a bukás, és az ugye nem teljesitettnek minősül ha nem mész el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!