Tippek szociális ösztöndíj "egy főre eső jövedelem" értékének letornászására, ha a nagyszüleim szemetek és nem írják alá a szívességi lakáshasználati papírt?
Tud bárki bármi jó ötletet?
Cserébe mondjuk megszakítottam velük a kapcsolatot, mert a tandíj jó részét fizette volna az egyetem, ha megvan a szociális pont. Csak hát kinek milyen családja van.
A szüleim amúgy kb. semmivel sem támogatnak csak itthon élek. Ahogy rengeteg fiatal, hiszen ebben az országban nem lehet csak úgy saját lakáshoz jutni. Viszont a diákmunkával meg az ő jövedelmükkel csúnyán mínusz pontba megyek és cseszhetem a betegségek miatti pontokat.
"semmivel sem támogatnak csak itthon élek"
És akkor mindjárt nem kell albérletet vagy hitelt fizetned. 150-200k + rezsi havonta tényleg semmi...
1
Meg azért kaja is akad .... a szemétládák :-)
Tanulj úgy, hogy ne kelljen tandíjat fizetned! Sokaknak sikerült államilag finanszírozott képzésre bekerülniük, neked miért nem?
A nagyszüleid azt jelentenek be a saját lakásukba szívességi lakáshasználatra akit jónak látnak. Te valahogy nem voltál szimpatikus nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!