Ha nem kaptam aláírást, ösztöndíjat sem kapok?
Felvettem egy 0 kredites, szabadon választható "súlyzós edzés" nevezetű kurzust az egyetemen.
Már a harmadik órán lesérültem, ami miatt gyógytornászhoz kellett mennem. Le akartam adni az órát utólag, de fizetés ellenében nem lehetett, hacsak nem adok le a TO-n egy szakorvosi véleményt. Természetesen dokihoz jövőre kaptam időpontot.
A TO-n azt mondták, ha nem kapok aláírást akkor az nem fogja befolyásolni a tanulmányi ösztöndíjamat.
Most írták be a Neptunba az órához hogy "letiltva", nem pedig hogy "megtagadva".
Aggódnom kellene hogy mégis befolyásoló tényező lesz? Valaki járt már hasonló cipőben? TO-ban nem feltétlen bízok...
Hallottam hogy az aláírás szerzős kurzusokat elégtelen formában írják bele majd az átlagba, ha nem szerzi meg a diák. Na nekem az pont nem lenne jó...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!