Mit tegyek? Nem megy ez a szakdolgozat írás!
10, haverom turizmus-vendéglátáson van a szombathelyi ELTE-n, és napi szinten bulizik, iszik, részeg, vizsgaidőszakban max egy vizsgája ha van, most pl egy sincs neki. Mindenre adják nekik a megajánlott jegyet, preziket csinálnak, és ötös, stb. Múltkor arra kapott ötöst, hogy ott maradt segíteni nyílt napon a tanárnak. 😂😂
Rengeteg ilyen szak van.
Bezzeg nekem jogász szakon keményen vizsga van mindenből, és egy beadandó sincs, vagy prezentáció, vagy megajánlott jegy, vagy bármi. Csak vizsga, és ennyi. :D
Hát, egyrészt abba gondolj bele, hogy még ha "szar" is lett, attól függetlenül átengedtek szóval szerintem a minimumot meg tudod írni. A szakdolgozatodról van szó, nem kell annak egy Magnum Opusnak lennie.
Másrészt nem kell a könyv EGÉSZÉT bele írnod, nem kell minden egyes fejezetből idézz.
Vannak olyan szaktársaid akik esetleg segíthetnének tanulótársként, akikkel összeülhetsz és segíthetnek neked megírni ezt a szakdogát ?
Legyenek egyszerűek a fejezetek témái, amiből ki tudsz fejteni.
Remélem sikerülni fog, ne add fel, meglett a kettes és akkor is átengedtek, szóval szerintem menni fog!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!