Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem megy ez a...

Mit tegyek? Nem megy ez a szakdolgozat írás!

Figyelt kérdés
Most vagyok utolsó éves egyetemen és egyszerűen nem megy a szakdolgozat írás! Az az igazság hogy a témámat is utálom, már meg is bántam hogy ezt választottam. Nincs motivációm csinálni. Könyvet is kéne olvasni hozzá, azt meg utálok. A félév végéig le kellett adni pár oldalt a szakdolgozatunkból, arra kaptunk egy gyakorlati jegyet, én kettest kaptam mert annyira szar lett. Nem is foglalkoztam vele sokat mert egyszerűen nem visz rá a lélek. Nem tudom mit csináljak. Megiratni egy céggel nincs pénzem, chat gpt-t szinte lehetetlen használni mert észreveszik, szóval nem tudom mit csináljak. 2 és fél évig csak el lébecoltam ezen a büfészaknak nevezett szakon, nincs is nagyon célom vele. Választottam valamit hogy érettségi után még ne kelljen dolgozni menni, szakmát nem akartam tanulni. Még nem tudom mihez akarok kezdeni az életben, nem nagyon érdekel semmi. Nem tudom mit szeretnék dolgozni ha oda kerül a sor. Ebben biztos hogy nem amit most tanulok. Mit tanácsoltok mit tegyek?

dec. 13. 09:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8-as: de akkor hogy védted meg, ha fngod nem volt az egészről?!
dec. 16. 09:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Tényleg vannak olyanok, akik pénzért szakdolgozatot írnak??
dec. 16. 09:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz? Remélem, nem humánt,mert elég furcsa lenne, mivel nem szeretsz olvasni!!!!
dec. 17. 15:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Olvassál Jack London-könyveket, azzal megszereted az olvasást. Ez most a legfontosabb a te esetedben, hogy ne úgy fejezd be az egyetemet, hogy még olvasni sem szeretsz.
dec. 17. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:

10, haverom turizmus-vendéglátáson van a szombathelyi ELTE-n, és napi szinten bulizik, iszik, részeg, vizsgaidőszakban max egy vizsgája ha van, most pl egy sincs neki. Mindenre adják nekik a megajánlott jegyet, preziket csinálnak, és ötös, stb. Múltkor arra kapott ötöst, hogy ott maradt segíteni nyílt napon a tanárnak. 😂😂

Rengeteg ilyen szak van.

Bezzeg nekem jogász szakon keményen vizsga van mindenből, és egy beadandó sincs, vagy prezentáció, vagy megajánlott jegy, vagy bármi. Csak vizsga, és ennyi. :D

dec. 18. 16:24
 16/17 anonim ***** válasza:
15: kösz! Messzebb már nem is lehetne az a suli, de nagy mákja van a haverodnak!! :D
dec. 19. 17:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát, egyrészt abba gondolj bele, hogy még ha "szar" is lett, attól függetlenül átengedtek szóval szerintem a minimumot meg tudod írni. A szakdolgozatodról van szó, nem kell annak egy Magnum Opusnak lennie.

Másrészt nem kell a könyv EGÉSZÉT bele írnod, nem kell minden egyes fejezetből idézz.

Vannak olyan szaktársaid akik esetleg segíthetnének tanulótársként, akikkel összeülhetsz és segíthetnek neked megírni ezt a szakdogát ?

Legyenek egyszerűek a fejezetek témái, amiből ki tudsz fejteni.

Remélem sikerülni fog, ne add fel, meglett a kettes és akkor is átengedtek, szóval szerintem menni fog!

Sok sikert!

dec. 25. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!