Konzulens felkérése hogyan történjen, hogy jó benyomást is tegyek rá?
Már kész témával menjek oda, vagy kérjem a tanácsát abban, hogy miről érdemes írni?
Hogyan kérjem meg rá illedelmesen de nem is túl feszengősen, hogy legyen ő a témavezetőm?
Szeretnék rá jó benyomást tenni (bár már tanít 1 éve, és jó jegyeket kaptam nála).
Kérdezzem meg arról, hogy milyen legyen a formátum, milyen szerkezeti egységek legyenek a dolgozatban, meg minden részletkérdésről, vagy eleve úgy menjek oda hozzá hogy ezeket mind tudom?
Mit kell tennem hogy teljesen elégedett legyen a hozzáállásommal?
Előre is köszönöm! :)
alapszakos szakdolgozat nem egy nagy durranás. ne félj ennyire tőle.
másrészről ő is ember (és általában az oktatók jófejek), nem nagyon tudsz rossz benyomást kelteni, kivéve ha seg gfej vagy.
menj oda, mutatkozz be, kérd fel, ha van témád, akkor mondd, hogy ez meg az érdekel. nyilván, ha pl. a pénzügy érdekel, akkor ne egy másik kar kertész tanárához menj oda.
#2 Én is most ebben a helyzetben vagyok, hogy tanárt keresek
Sajnos a kérdező profilja már nem elérhető, pedig szívesen kérdeztem volna tőle.
"menj oda, mutatkozz be, kérd fel, ha van témád,"
De hogy menjek oda? És mikor?
Nincs vele órám.
A folyosón sem szoktam látni, max amikor rohan órára. Akkor csak nem szólíthatom le.
Fogadóórát nem találtam sehol feltüntetve. Csak úgy lerohanni meg elég bunkóság szerintem.
E-mail-ben vagy személyesen szokás ezt intézni?
3. válaszolónak:
Bármikor. Örülnek ha látják hogy érdekel a téma és foglalkozni akarsz vele, hidd el. Esetleg írj egy rövid emailt hogy mikor elérhető személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!