Mit tegyek? Nem megy ez a szakdolgozat írás!
Figyelt kérdés
Most vagyok utolsó éves egyetemen és egyszerűen nem megy a szakdolgozat írás! Az az igazság hogy a témámat is utálom, már meg is bántam hogy ezt választottam. Nincs motivációm csinálni. Könyvet is kéne olvasni hozzá, azt meg utálok. A félév végéig le kellett adni pár oldalt a szakdolgozatunkból, arra kaptunk egy gyakorlati jegyet, én kettest kaptam mert annyira szar lett. Nem is foglalkoztam vele sokat mert egyszerűen nem visz rá a lélek. Nem tudom mit csináljak. Megiratni egy céggel nincs pénzem, chat gpt-t szinte lehetetlen használni mert észreveszik, szóval nem tudom mit csináljak. 2 és fél évig csak el lébecoltam ezen a büfészaknak nevezett szakon, nincs is nagyon célom vele. Választottam valamit hogy érettségi után még ne kelljen dolgozni menni, szakmát nem akartam tanulni. Még nem tudom mihez akarok kezdeni az életben, nem nagyon érdekel semmi. Nem tudom mit szeretnék dolgozni ha oda kerül a sor. Ebben biztos hogy nem amit most tanulok. Mit tanácsoltok mit tegyek?dec. 13. 09:45
1/17 anonim válasza:
Menj el segédmunkásnak egy kőműves mellé!
2/17 A kérdező kommentje:
Nőként?
dec. 13. 09:51
4/17 anonim válasza:
Akármennyire utáltam amikor ezt hallottam, de az a helyzet hogy tényleg fejben dől el. El kell szánni magad, és leülni és megírni. Vagy el kell dönteni, hogy nem akarod ezt, és akkor felállni és kiiratkozni. Egy dolog fix, hogy nincs olyan praktika, trükk, vagy life hack, hogy a semmittevés mellett megírsz egy közepes szakdogát úgy hogy nem teszel bele erőfeszítést.
5/17 anonim válasza:
Kérdező, írasd meg mással, és csak a védésre készülj mef az államvizsgára. Most már nehogy feladd, egy diploma minden esetben érték :)
6/17 anonim válasza:
" chat gpt-t szinte lehetetlen használni mert észreveszik"
Ne úgy használd, hogy "írd meg a szakdolgozatom", hanem úgy, hogy "erről a témáról írok: XY. Te hogyan építenéd fel/írj vázlatpontokat hozzá" (ezt amúgy a konzulenssel is lebeszélhetnéd, meg kérd meg, hogy adjon ötletet, tippeket)
Ne úgy gondolj rá, hogy hú de jó szakdolgozatot kell írni, hanem csak legyen meg, mert meg kell lennie
7/17 anonim válasza:
"egy diploma minden esetben érték" hát ez a diploma biztosan nem lesz értékes.
8/17 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Én is mással írattam meg a szakgodám és 5öst kaptam rá :) A védésnél sem volt különösebb dolgom mert annyira profin lett megírva hogy nem nagyon tudtak/ akartak belekötni. Egy pár dolgot kérdeztek, azokra tudtam válaszolni, de amúgy a mai napig fogalmam nincs hogy mi is volt a tartalma a dolgozatnak mert annyi fáradtságot nem vettem hogy elolvassam egyszer :) Ráadásul ez nem büfészakos diploma volt. A mesterképzést is hasonlóképp tervezem abszolválni xD
10/17 anonim válasza:
Mi ez a szak és hol, ahol így el lehet jutni a végéig?!
Írd már meg nekem priviben, mert én is szeretnék egy akármilyen diplomát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!