Mi történik ha az zh-t betegség miatt nem tudom megírni?
Figyelt kérdés
Gyakorlati tárgyból írnánk ZH-t utolsó órán ami a jegyet adja.
Viszont én lebetegedtem, reggel mennék orvoshoz.
A tanárok meg nem válaszoltak még az e-mailre
tegnap 17:25
1/5 anonim válasza:
Az egyetemen nem foglalkoznak azzal, hogy ki miért nem ír zh-t.
2/5 anonim válasza:
Szívas, bukó. Menj be írd meg, vagy írj a tanárnak vagy e esetleg pótalkalomra lehetőség. Legyél nagyon alkalmazkodó, és mellékeld az igazolást. De azt vedd tudomásul, hogy így az első alkalom elúszott, és ha tanár rendez pótlót, akkor utána már javítani, ha buknál biztos nem tudsz.
3/5 anonim válasza:
Nálunk sok tanárnál volt pótló zh azoknak, akik betegség miatt nem tudták első alkalommal megírni (igazolást kértek ilyenkor).
De volt, akinél javító zh volt csak, de pótolni is lehetett.
4/5 anonim válasza:
*mármint volt akinél hivatalosan javító zh volt, de nyugodtan lehetett menni olyannak is, aki az elsőt meg se írta, a tanárt nem érdekelte
5/5 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy orvosi igazolást ma már bárki tud szerezni, szóval a főiskolán/egyetemen ez senkit nem szokott érdekelni.
Pótvizsga biztos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!