Támogatnátok ezt a javaslatot?
Figyelt kérdés
Magyarország térjen át betűs osztályzatra
A
B
C
D
——— Persze a +/- is lehetne kitevőben
Aztán végül az
F / de ha az U lenne végül, az se zavarna.
dec. 6. 07:51
2/19 anonim válasza:
Minek? A jelenlegi számokból lehet átlagot számolni könnyedén, ennyivel még jobb is, mint a betűk. Azé' mer' amerikai, még nem lesz jobb valami, sőt...
3/19 anonim válasza:
Az osztályozással rengeteg módszertani probléma van, ez tény, de erre nem megoldás az, hogy számok helyett betűket használunk, mert pusztán annyi történik, hogy adunk annak a bizonyos sz_rnak egy kövér pofont. Ráadásul, ahogy fentebb is írták, az egész éves értékelés is lényegesen nehezebb lenne. Nem, nem támogatnám.
4/19 A kérdező kommentje:
Betűkből ugyan úgy lehet átlagot számolni. :)
dec. 6. 08:56
5/19 A kérdező kommentje:
“ Azé' mer' amerikai, még nem lesz jobb valami, sőt...”
Ez a TE véleményed. Amúgy mondtam, nem kell hogy ragaszkodjunk az F-hez, lehet U is.
dec. 6. 08:57
6/19 anonim válasza:
4-es:ird már le, hoyg lehet BETÜKBÖL átlagot SZÁMOLNI!
7/19 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik a spanyol. Ott 1-10-ig van az osztályzás tizedesjegyekkel. Pl. ha 67%-ot ér el valaki, akkor 6,7-est kap. Ha 100%-ot, akkor 10-est.
8/19 anonim válasza:
Nem látom értelmét. Ez is jól működik, mindenki ehhez szokott hozzá, nem tudom milyen előnyt rejtene a betűs osztályzat? Ha nincs benne előny, akkor ennyi idő után nem éri meg átváltani.
9/19 A kérdező kommentje:
“ 4-es:ird már le, hoyg lehet BETÜKBÖL átlagot SZÁMOLNI!”
Úgy, ahogy az angolszász országokban is teszik. A betűknek van számértéke. ;)
dec. 6. 10:48
10/19 anonim válasza:
Akkor az egy plusz lépés beiktatása, mi ebben az előny bárkinek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!