Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan támogatják a frissen...

Hogyan támogatják a frissen végzett vagy visszatérő áőplókat a munkába állásukban betanítással elfogadó környezet kialakításval?

Figyelt kérdés
Megfelelő kommunikáció, megfelelő hozzáállás támogató környezet pl a gyesről visszatérőknek vagy a pályát kényszerűságből megszakítottaknak..

#borzalmas hangulat légkör az egészségügyben #Ápolók ezrei tízezrei lesznek PTSD-sek a körülményektől #Ápolóként viseljel el bármit ha nem kiiktatnak
tegnap 11:24
A kérdező szavazást indított:
Sehogy minek az ne álmodjunk
A csapatmunkába beintegráljuk
Ha visszatérő kifúrjuk hülyének nézzük
Mi az a csapat munka beintegrálás?
Ha pályakezdő alázzuk amíg pályaelhagyó nem lesz
Idősebb visszatérőket nem toleráljuk hülye mind
Aki még itt van addig vegzáljuk amíg el nem megy
Szakmai támogatás nulla csak elvárás van
Protekcióval bármit megtehetsz
Minden nagyon rendben van
2 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Normális vezető és kolléga csakis a kettesben gondolkodik. De idióta bárhol lehet. Közel negyven eü ben eltöltött évem alatt mindenre is láttam már példát. Régen nagyon ment egyeseknek, az: idősebb vagyok, dirigálok, nehogy már ne szívjon a fiatal. De akkor is voltak normális kollégák. Hálás is vagyok sokuknak. A kígyó meg, idővel egyedül maradt.
tegnap 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!