Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fel tudnék készülni a jövő...

Fel tudnék készülni a jövő májusi emelt angolra ha az angol beszéd nagyon nehezen megy?

Figyelt kérdés

nov. 14. 07:05
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Ezt így látatlanban?....

A tanárodnak mi a véleménye erről?

nov. 14. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

Persze, feküdj rá és kész

(amúgy nekem ezek annyira kiütik egymást, mert van olyan feladat ahol "ki kell találni", hogy melyik szó illik ide, na ha ez megy akkor a beszéd miért nem?)

nov. 14. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
37%
2 igen, "ki kell találni egy szót", de beszédben meg fullra te fogalmazod meg az egészet. Nekem sajnos volt régebben egy nagyon rossz angoltanárom, a középfokú szóbelitől is rettegtem. Tételes könyvünk volt, amiből szeptembertől év végéig minden egyes órán feleltünk. Le volt írva 1-1 tételhez 3-4 oldalnyi rizsa. Na azt mind meg kellett tanulni. Hetente vettünk új tételeket, a régiekkel együtt feleltünk. Úgy volt, hogy mondjuk 8.hétre már az első 8-at tudni kellett, akkor nyilván nem volt minden nap mindből felelés, de úgy kell elképzelni, hogy ahol fellapozta a naplót vagy akire éppen ránézett (éppen milyen kedve volt) az mondta el azt a tételt, amilyen számot kapott a tanártól. És mivel fullra azt kellett elmondani, ami a könyvben volt és improvizálást se fogadott el, így rá voltál kényszerülve, hogy azt magold be, ami le van írva. Emelt angolon viszont nincsenek konkrét tételek, ott neked kell összerakni. És ha nem tudsz minden nyelvtant, szósorrendet, akkor bizony szép kis gyomorideg lehet az emberben, nehogy rosszat mondj, mégha a szókincsed nem is lenne rossz.
nov. 14. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!