Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyit kell tanulni hogy...

Mennyit kell tanulni hogy éretségin mindenböl meglegyen a 2-es?

Figyelt kérdés

nov. 9. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Semennyit
nov. 9. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
változó
nov. 9. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Keveset. Bár ha azt nézem, hogy 12 év alatt mennyi időt töltöttél iskolában, meg mennyit tanultál, akkor sokat.
nov. 9. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinek más. Én, ha nem készülök is szerintem 1-2 tárgyból még a 3-4-es is sikerült volna.

A kérdésedre nincs pontos válasz.

nov. 9. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
A mai oktatási szinten gyakorlatilag semennyit.
nov. 9. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ: Képességektől és attól, hogy humán vagy reál beállítottságú valaki.

Lényeges az is, hogy milyen tanáraid voltak az elmúlt 4 évben.

Nézz meg egy-két feladatsort hogy fel tudd mérni a tudásod és utána látod hogy mire kell készülni és mi az amit el lehet engedni, mert az elvart szinten vagy.

nov. 9. 20:51
 7/9 Fingkirály ***** válasza:
93%
Már a kérdés annyira hemzseg a helyesírási hibáktól, hogy annyit tudok válaszolni, hogy "neked? Neked még k*rva sokat" :)
nov. 9. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyéntől függ. Van akinek egy szót sem kell tanulnia a kettesért és van akinek meg hónapokat kell tanulnia.
nov. 10. 06:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem 4 négyesem és 1 ötösöm lett esti gimiben. A szóbelikre kemény 2 napot készültem. Angolul alapból beszéltem valamennyire, így az nem volt nehéz, a többi tárgy pedig órán elég jól rámragadt, kaptunk korrepet is, aki élt vele. Viszont én szabadidőmben rengeteget is olvasok. Szóval lehet jót is írni minimális erőfeszítéssel. Az érettségi nem nehéz.
nov. 10. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!