Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megpróbáljam még a szögfüggvén...

Megpróbáljam még a szögfüggvényeket megtanulni, vagy inkább ejtsem a témát?

Figyelt kérdés

Már most bukásra állok. Exponenciális egyenletek, logaritmus, törtkitevős hatványok volt a téma.

Az egész lapot teleírtam, de mégis 1-est kaptam.

A következő témakör a szögfüggvények, arra gondoltam még azt megpróbálom, mindent beleadva, de lehet nem kellene. Mindenesetre, ha egy 3-ast nem hozok össze belőle, akkor feladom, és elindítom a felmentést. (Azért a 3-as, mert a 2-es lehet szerencse is, semmi értelme kettesekkel szenvedni).

Hiszen ha mindent megpróbálok, és nem megy, akkor annak az lehet a magyarázata, hogy síkhülye vagyok. Gondoltam arra, hogy trükközök, cselezek, de erre nem lesz szükség. Az igazság nyilvánvalóvá válhat. Most eldőlhet, hogy ostoba vagyok-e vagy sem.

nov. 9. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Ne erőltesd, add fel.
Még ezt próbáld meg.
6 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk ha a gyakorin lógás idejét nézzük, addig is tanulhattál volna.
nov. 9. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
És újra: nem fognak felmenteni, mert nem vagy diszkalkuliás.
nov. 9. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy az egész zavaros, így inkább kerülöm.

Én tudok valamennyirr sakkozni, amőbázni, még az IQ tesztekben sem vagyok olyan sügér, és könnyebb raven matrix-okat meg tudok oldani. Ezekben látom a logikát.

De a matematikában SOHA nem láttan semmilyen logikát.

Amikor megoldottam egy matek feladatot, az akkor is ész nélkül csináltam, mert bemagoltam a számítás menetét.

De olyan, mint ami egy sakk jàtszmában történt volna, hogy àtlátom az egész játékot, sosem volt.

Nagyon idegen nekem a matek, nincs rajta mit tanulnom. Egymásra halmozott, kesze-kuszaságok halmazának tartom.

Mit tanuljak akkor rajta?

Droid módjára tanuljam a számítások bemagolását?

Lövésem sincs arról, mi az 5. gyök, de azért számolok vele. LMAO.

nov. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!