Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magántanárnak ajándék sikeres...

Magántanárnak ajándék sikeres vizsga után?

Figyelt kérdés
Illik, szokás? Tök normális és segítőkész volt végig, elviselte a hisztimet is, de na... Mégiscsak pénzért oktatott, nem a két szép szememért. A környezetemben meg mindenki mást mond erről, ezért kérdezlek titeket. Ja, és ha vennék is valamit, akkor sem valami őrült nagy értékű dolgot.

nov. 3. 20:15
A kérdező szavazást indított:
bunkóság lenne semmit sem adni, illem szerint kötelező az ajándék
nem várhatja el, de biztos örülne valaminek
csak akkor jön szóba, ha a személyes kapcsolat is nagyon jó volt
ajándék, még mit nem, kapott pénzt a munkájáért
egyéb, leírom
13 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ezt túlbonyolítani. Semmiképpen nem lehet elvárás az ajándék (még olyan szinten sem, hogy "illene"), de ha TE úgy érzed, hogy hálás vagy neki, és szeretnéd ezt kifejezni, akkor azzal sincs semmi baj. Az egészen biztos, hogy örülne.
nov. 3. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem "illik", azt neked kell eldöntened, hogy értékeled-e annyira a rád fordított idejét, hogy azt külön is szeretnéd honorálni.
nov. 3. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sikeres vizsgám után egy saját kézzel készült horgolt plüsst adtam neki. Valami kis apróságot szerintem illik adni. Legalább egy olcsó kategóriás csokit.
nov. 3. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
nov. 3. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Neked kell érezned, miképp is ment el az idő!

Bizonyára nem a "2 szép szemedért tanított", de a pénzt a tanításért kapta, nem a hiszti és egyéb nehezítő körülmények elviseléséért, kezeléséért.

Ha úgy érzed, nagyon sok volt a hiszti és nem voltál flottul tanulós "kedvedben", rendszerint egyéb "gond volt veled", akkor lehet, érdemes lenne valamivel meglepned őt. Nem az oktatásért, hanem azért, ami a plusz, extra feladatokat illeti.

nov. 4. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!