Szeged vagy Pécs?

Figyelt kérdés
Pályaválasztás előtt állok, mindenképp gépészmérnökire mennék. De nem tudok dönteni, hogy az SZTE-re vagy PTE-re jelentkezzek. Szeged mindig szimpatikusabbnak tűnt. Pécs valahogy nem váltott ki belőlem jó érzést, nem tudom miért, de mégis. Hova mennétek ti a kettő közül. Nem szeretnék azért olyan nagyon távol kerülni Baja közeléből.
nov. 2. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Ha Szeged felé húz a szíved, válaszd azt. Bejárás szempontjából is egyszerűbb talán.
nov. 2. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Egyik egyetem sem arról híres hogy az lenne a gépészmérnöki képzés Mekkája, úgyhogy szerintem nyugodtan választhatsz szimpátia alapján.
nov. 2. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Bejárás szempontjából Pécs jobb. De amúgy az szerintem akkor is fontos, hogy miképp érzel a város kapcsán. Rossz rendszeresen egy olyan városban élni, amit sosem szerettél. Én bajaiként Pécsre jöttem, és ott is maradtam, nem bántam meg, nekem pont Szeged nem volt sosem szimpi, szóval ez amúgy egyéni, hogy kinek mi.
nov. 2. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Szegeden éltem 4 évig, elég volt.

Onnan Pécsre költöztem, nekem ez a város és környék sokkal szebb és élhetőbb, mint Szeged az Alföld közepén.

nov. 2. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Pécs!
nov. 4. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szeged. Kintebbi városrészben simán kapsz 50-60-ért szobát, jó közlekedéssel a belvádosba. Az mellett SZTE diákigazolvánnyal rengeteg szórakozóhelyre, kajáldába jogosult vagy kedvezményre. Már ha nem 0-24 otthon ülő antiszociális ember vagy és ezeket is fontos szempontnak tartod.
dec. 11. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!