Szegedi Eötvös Loránd kollégiumba mennyire nehéz bejutni első évesként?
Persze, szívesen mesélek akár itt, akár privátban :) Még csak az orientációs héten (=kolis gólyatábor) voltam, szóval a mindennapi életről nem tudok nyilatkozni, de én jelenleg olyan szinten otthon érzem magam hogy már várom, hogy visszamenjek.
Szerintem nyugis, bár erre nyilván egy ilyen picit bulisabb hét nem a legjobb példa, de nem hallottam zajongást, semmi ilyesmi. Nagyon biztonságos, nem igazán jelent problémát ha egy ajtó nyitva marad (a közös helyiség egyébként mindig nyitva van), mert nincs lopás, simán belátok néhány szobába mikor megyek le a lépcsőn. Persze, azért figyelemre intenek minket, de nincs rá túl nagy szükség hogy mindent elzárj. A közösség tényleg nagyon jó, a legtöbb ember rendkívül nyitott és értelmes. Nagyon szép területen van, a liget mögött, van néhány kajálda a közelben (egyébként van egy pizzázó is ahova 20% kedvezményt kapunk), pékségek, CBA, Coop, ilyesmi. Azzal számolni kell, hogy Újszegeden van, ami egyrészt kicsit csendesebb környezetet biztosít, másrészt a belváros egy hosszabb séta (a TIK pl azt hiszem ilyen 30 perc minimum), de a közlekedés egyelőre tök jó, mindent elérhetőnek érzek.
Ha van kérdésed, szívesen segítek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!