Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Második diplománál hogy van a...

Második diplománál hogy van a szakdolgozat írás és a szakmai gyakorlat?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy gazdasági diplomám, ami miatt sok tárgyat el tudok ismertetni, ha elkezdenék egy másik gazdasági szakot. Ilyen esetben mikor lehet elkezdeni a szakdolgozat írását?

Illetve ha nem olyan munkakörben dolgozok, mint amilyen a szakom, levelezőnél hogy tudom megoldani, hogy megkapjam a szakmai gyakorlatról az igazolást?

okt. 29. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

akkor kezded, amikor akarod, max nem mondod el a konzulensnek, hogy ami megvan, azt egy éve írod.

És hogyhogy hogy tudod megoldani? Úgy, hogy elmész olyan területre gyakorlatra és ledogozod a kötelező óraszámot...

okt. 29. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Eddig köszönöm szépen, én is eljutottam.

De ha van egy olyan fix munkahelyem, ami ugyan nem szakspecifikus, de jelenleg nem akarom otthagyni, mert jól érzem magam benne, stb., akkor nem fogom egy 12 hetes szakmai gyakorlatért otthagyni.

Olyan alternatívára lennék kíváncsi, ami megoldás lehet a kérdésemre.

nov. 4. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogyan tudod megoldani, hogy megkapd az igazolást. Úgy, hogy ledolgozod az időt. Oldd meg. Szabi, fiznélküli, ahogy akarod. Tudtad, mikor jelentkeztél, hogy kell, nem igaz? A harmadik diplomám szerzem levelezőn, mindig megoldottam, és nem csalással...
nov. 4. 14:01
 4/4 A kérdező kommentje:
A legtöbb munkahely nem igazán örül, ha 12 hétre nélkülöznie kell a beosztottját...
nov. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!