Kinyomtatott qr kódok elhelyezése köztereken mennyire legális?
Ezzel se érkezne sokkal több valasz.
Akinek van egy kis esze, az úgyse fog random, kétes eredetű QR kódokat beolvasgatni. Én se tenném, pedig "proli" vagyok, mégis ismerem az adathalászat, vírusok, stb fogalmát, amibe simán bele lehet futni random utcai QR kódok beolvasgatásával.
Ráadásul eleve illegális kiragasztgatni eztmegazt engedély nélkül, szóval lehetőleg ne térfigyelő kamerák előtt tedd, bár ahol nincs kamera, ott nem is nagyon járnak... Úgyhogy nem túl értelmes projekt, amit szeretnél.
Nincs törvényi szabályozás erre. Annyi, hogy ahol tiltott plakátolni(pl magántulajdonú ház, vagy buszmegálló) oda nem rakhatsz.
Amúgy szeretem a kérdőíveket, szóval ha gondolod akkor küldd át, és ha beleférek a feltételekbe, akkor kitöltöm én is.
a legalitásban nem tudok segíteni de ne csak kérdőív kitöltő csoportokba rakd mert oda inkább azért jelentkeznek be az emberek hogy a sajátjukat hirdessék nem pedig hogy másét kitöltsék, és amint végeztek a saját projektjükkel, le is szarják azokat a csoportokat (tapasztalat).
inkább lépj be tematikus csoportokba (amihez kapcsolódik a kérdőíved) és akkor sokkal könnyebben elérsz több releváns embert. és mivel jobban kapcsolódik hozzájuk a téma, nagyobb eséllyel töltik ki és kapsz értékelhető válaszokat. pl ha streaming szolgáltatókról van akkor vannak külön netflixes, disney+os, mindenféle streaminges vagy sima film ajánlós fb csoportok, ha bőrápolásról akkor vannak mindenféle magyar skincare csoportok, de ha házfelújításról akarsz kérdőívezni, ahhoz is találsz csoportot. én ezt csináltam és baromi hamar (órák alatt) meglett a minimum kitöltő számom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!