Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan egyetemi szak, ami...

Van olyan egyetemi szak, ami voszonylag konnyen elvegezheto es jol lehet vele keresni?

Figyelt kérdés
Olyan lenne jo ,amit munka mellett is el lehet vegezni levelezon, es nem magas a ponthatar sem
okt. 14. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha annyira elhivatott lennél, tudnád hogy milyen egyetemre akarsz menni. Szerintem te egy link tróger vagy, ha úgy keresel szakot, hogy könnyű legyen és lehessen vele keresni. Először tedd oda magad 20-25 évig, aztán majd ha sikeres leszel, talán hátra dőlhetsz és kereshetsz kevés melóval sok pénzt.
okt. 14. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha lenne ilyen, nem lenne (gondold végig, ezért is nincs ilyen szak ;))
okt. 14. 14:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen embereket, akik ugy itelkeznek a masik ember felett, hogy semmit nem tudnak rola. Szerintem te sokkal nagyobb troger vagy, hogy itt ismeretlenul tudsz arcoskodni es elmeselni embereknek, hogy mire kepesek es mire nem. Az meg , hogy mi konnyu es mi nem az nagyon relativ, lehet valakinek olyan kepessegei vannak ,hogy egy masok alltal neheznek megitelt szakot is gond nelkul elvegez. De mar nem is irok ki ide tobb kerdest, mert sajnos azt latom, hogy a segito szandek helyett mindig az itelkezes, az esz osztas es a rosszindulat kerul eloterbe. Koszonom, inkabb felmerem magam ,hogy mire vagyok kepes es mire nem
okt. 14. 18:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az kommentjeid és a kérdésed is felér egy 8 oldalas önéletrajzzal, ezért lehet rólad könnyen ítélkezni. Fáj az igazság kisapám mi?
okt. 15. 07:50
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Gyógytornász, dietetikus esetleg? :)
okt. 15. 17:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Mármint nem mondom hogy ezek is könnyűek, de szerintem szép szakok.

Vagy ha nem egyetem: gyógyszertári asszisztens :)

okt. 15. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Esetleg óvodapedagógia. Nőként szép szakma és amennyire ismerősöktől hallottam inkább meséket kell tanulni, furulya hangszeren kell dalokat tanulni. Persze vannak ott is gondolom nehezebb tárgyak, de nem egy orvosi vagy egy jogi szak nehézségével egyenlő. :)
okt. 18. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!